اواخر عمر شریف حضرت استاد سعادت پرور(ره) توفیق خدمت در محضرشان را داشتم. درهمان روزها مدیریت مدرسه فقهی استنباط برعهده حقیر بود. در لابلای روزهای معنوی خدمت در محضر مرحوم استاد، چند توصیه خاص از طرف ایشان به حقیر انشاء شد. لحن بیانشان تاجایی پر از یقین بود که برایم مسجل شد، یکی از مهمترین […]
اواخر عمر شریف حضرت استاد سعادت پرور(ره) توفیق خدمت در محضرشان را داشتم. درهمان روزها مدیریت مدرسه فقهی استنباط برعهده حقیر بود. در لابلای روزهای معنوی خدمت در محضر مرحوم استاد، چند توصیه خاص از طرف ایشان به حقیر انشاء شد. لحن بیانشان تاجایی پر از یقین بود که برایم مسجل شد، یکی از مهمترین دغدغههایشان را به زبان میآورند. به فراخور مسئولیت حقیر فرمودند: مدارس فقهی و اصولی زیاد است اما معارف دین غریب است، مدرسه فقهی را تبدیل به مدرسه معارف کنید، و از رفقا برای ارائه معارف استفاده کنید.
شاید از آن توصیه بیش از دو هفته نگذشت که در غم فراق حضرت استاد به سوگ نشستیم و به واقع پدر معنویمان را از دست دادیم و در یک کلام تنها شدیم و هنوز هم از غم این تنهایی میسوزیم و جای حضورش را در لابلای روزهایمان خالی میبینیم. از همان روزها تصمیم بر اجرای توصیه حکیمانه و عمیق مرحوم استاد داشتم و پیوسته دغدغه دائر کردن بزمی معنوی جهت بهرهمندی تشنگان معارف حق در ذهنم پرورش مییافت. تاجایی که مسأله را با استاد معظم مؤیدی مطرح نموده و از طرف ایشان همراهی بسیار خوبی صورت گرفت و جلسات متعددی گرفته شد لکن به خواست پروردگار منجر به مطلوب نشد.
این آتش در سینه در قلب ماند، اما خاکستر نشد، تا به فضل خدا و عنایت حضرت ولی عصر (عج) دغدغه ام را در حوالی محرم الحرام سال جاری، با چند تن از شاگردان مأذون حضرت استاد و خلف صالح ایشان حاجآقا ابوالفضل، درمیان گذاشتم. با پیگیری عدهای طلاب جهادگر و احیای یکی از موقوفات واقع در خیابان صفائیه در جوار حرم بانوی کرامت، حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) اولین روزنه های امید، پس از سالها روشن شد و تا به این لحظه سعی در ایجاد فضایی معنوی جهت کسب معارف الهیه در کنار دریافت درس فقه آل محمد، و تحت نام پر عظمت امام عصر(عج) «برهان»گذاشته شده است.
در این مدرسه، زانوی تلمذ به محضر اساتید گرانقدری چون استاد معظم حاج اقای رخشاد، استاد معظم حاج اقای مصطفایی،و… زدهایم و لحظات نابی به توفیق از جانب پروردگار، شامل حالمان گشته است… امید که معارف حق در کنار فقه اصیل اسلامی جایگاه شایستهاش را پیدا کند، که به حق، شاهکلید وصول به تمدن نوین اسلامیست.
سید علی موسوی
مدیریت موسسه فقهی معارفی برهان
- منبع خبر : وبگاه مؤسسه برهان